Bladmuziek Trombone - Muziekboeken Trombone

Ook voor Trombone is een een ruim aanbod aan bladmuziek en muziekboeken. Natuurlijk zijn er ook de bekende lesmethoden voor Trombone zoals Horen, Lezen & Spelen. Ons assortiment Trombone bladmuziek wordt regelmatig aangevuld.

U bevindt zich bij: Home > Blazers > Trombone
Sorteer resultaten

Loco For Latin + CD

Bladmuziek voor trombone met 10 swingende Latin-stukken, als latin-rock en latin-Jazz. De muziek wordt geleverd met meespeel-cd met demo's en backing tracks.
19,00

World Of Warcraft - Trombone + CD

Bladmuziek voor trombone met 10 nummers uit de online game World of Warcraft. Op de CD staan demo's en backing tracks.
17,00

Sittin' in with the big band 1 Trombone + CD

Met Sittin' In With The Big Band speel je mee met een professionele Big Band. In het boek vind je speeltips en suggesties.
19,10

Reading Key Jazz Rhythms + CD

Bladmuziek voor trombone met 24 etudes die de beginselen van het spelen van jazz bijbrengen. Op de cd staan worden alle etudes voorgespeeld en er kan gesoleerd worden aan de hand van de backing tracks.
21,20

Blues & Greens Trombone + CD

Bladmuziek voor trombone met swingende blues- en jazzstukken. Op de meespeel CD staat een professionele begeleiding door een live combo.
19,00

Warm Ups & Technical Routines Trombone

Warming ups en technische oefeningen die gebruikt kunnen worden door zowel de beginnende als de gevorderde trombonespeler.
26,80

Solos for the Trombone player + CD

Bladmuziek voor trombone met 16 solostukken. Op de bijgeleverde cd staat de pianobegeleiding.
25,00

Tipboek Trompet & Trombone (bugel & kornet)

Koperblazers vind je overal: in symfonieorkesten en fanfares, in jazzclubs en bij tamboerkorpsen, in harmonieorkesten, in soulbands en in salsagroepen.
9,90
Sorteer resultaten