Bladmuziek Drums - Muziekboeken Drums

Op zoek naar bladmuziek en muziekboeken voor drums? Bladmuziekwinkel.nl heeft een uitgebreid assortiment bladmuziek drums. Eenvoudig bestellen en snel in huis met thuiswinkel waarborg.

U bevindt zich bij: Home > Slagwerk > Drums > Drums Bladmuziek
Sorteer resultaten

Play Drums With The Best Of The Beatles + 2 CD

Bladmuziek van 20 Beatles songs in drum notatie, akkoordsymbolen en complete songteksten. Op de meegeleverde CD's vind je songdemo's en soundalike backingtracks waarbij de drumpartij is weggelaten.
35,00

Play Drums With 18 Classic Songs + CD

Leer drumpartijen van verschillende bands via de noot voor noot transcripties en speel mee met de speciaal opgenomen CD met backing tracks. Op de CD staan ook de complete demo's van elk nummer. In standaard drumnotatie met de complete songteksten.
33,20

Play Drums With The Police + CD

Leer de drumpartijen van Stewart Copeland via de noot voor noot transcripties en speel mee met de speciaal opgenomen CD met backing tracks. Op de CD staan ook de complete demo's van elk nummer. In standaard drumnotatie met de complete songteksten.
26,20

Play Drums With Razorlight + CD

Leer drumpartijen van Razorlight via de noot voor noot transcripties en speel mee met de speciaal opgenomen CD met backing tracks. Op de CD staan ook de complete demo's van elk nummer. In standaard drumnotatie met de complete songteksten.
27,20

Play Drums With Queens of the Stone Age + CD

Leer drumpartijen van deze band via de noot voor noot transcripties en speel mee met de speciaal opgenomen CD met backing tracks. Op de CD staan ook de complete demo's van elk nummer. In standaard drumnotatie met de complete songteksten.
26,20

Play Drums With Coldplay + CD

Leer Will Champion's drumpartijen via de noot voor noot transcripties en speel mee met de speciaal opgenomen CD met backing tracks. In standaard drumnotatie met de complete songteksten.
26,20

Play Drums With Jazz Standards + CD

Leer drumpartijen van 9 jazzstandards via de noot voor noot transcripties en speel mee met de speciaal opgenomen CD met backing tracks. Op de CD staan ook de complete demo's van elk nummer. In standaard drumnotatie met de complete songteksten.
26,20

Play Drums With Classic Songs + CD

Leer drumpartijen van 7 popklassiekers via de noot voor noot transcripties en speel mee met de speciaal opgenomen CD met backing tracks. Op de CD staan ook de complete demo's van elk nummer. In standaard drumnotatie met de complete songteksten.
26,20

Play Drums With The Best Of AC/DC + 2CD

Bladmuziek voor drums van 13 AC/DC hits. Plus 2 meespeel CD's.
34,50

Rick Latham: Advanced Funk Studies + 2 CD

Advanced Funk Studies van Rick Latham is al meer dan 25 jaar een bestseller op het gebied van funk drums.
31,80
Sorteer resultaten