Betalen

» Betalingsmogelijkheden
» Veiligheid & Privacy
» Uitleg iDeal
» Uitleg Credit Card
» Uitleg Eenmalige Machtiging
» Uitleg Overboeking
» Uitleg Paypal
» Docdata Payments

 

 

Betalingsmogelijkheden

naar boven

 

Uw bestellingen bij BladmuziekWinkel.nl kunt u op verschillende manieren betalen. Wij maken hierbij onderscheid tussen directe en indirecte betaalmethoden. Bij directe betaalmethoden wordt uw bestelling meteen verwerkt, bij indirecte betaalmethoden wordt uw bestelling verwerkt na ontvangst van het aankoopbedrag.

Directe betaling: Voor een snelle levering

 • iDeal

 • Credit Card

Indirecte betaling: Levering na ontvangst betaling

 • Eenmalige machtiging

 • Overboeking

Achteraf op rekening:
U kunt een account op rekening aanvragen via klantenservice@bladmuziekwinkel.nl. Uw gegevens zullen dan worden beoordeeld door middel van een kredietbeoordeling. Zodra u positief beoordeeld wordt, kunt u op rekening bestellingen plaatsen en pas na levering van de bladmuziek de betaling voldoen.


 

Veiligheid & Privacy

naar boven

 

BladmuziekWinkel.nl garandeert uw veiligheid en privacy:

 

 • Op een beveiligde internetverbinding bij uw betaling

 • Met heldere Algemene Voorwaarden

 • In een duidelijke privacy verklaring

 • BladmuziekWinkel.nl is onderdeel van Etailers B.V.

 • Gegarandeerde retourgarantie

 

 

Uitleg iDeal

naar boven

 

Heeft u toegang tot internetbankieren bij Postbank, ABN AMRO, Rabobank of SNS Bank? Dan kunt u zonder speciale software gebruikmaken van iDeal, de makkelijkste manier van betalen op internet.

 

 • Snel, simpel en veilig betalen via de bekende interface van internetbankieren.

 • Uw bestelling wordt meteen verwerkt.

 • Gebruik van iDeal is bij BladmuziekDirect gratis

 

Bekijk de iDeal demo

 

Voordelen van iDeal

 

 • iDeal is net zo vertrouwd, veilig en gemakkelijk als internetbankieren.

 • iDeal wordt ondersteund door de grote Nederlandse banken.

 • Toegang tot internetbankieren van één van de deelnemende banken is voldoende om gebruik te kunnen maken van iDeal.

 • Controle en overzicht op de betaling.

 

Hoe werkt iDeal

 

 • Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDeal wilt betalen.

 • Klik op de iDeal-betaalknop en selecteer uw bank.

 • Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat.

 • U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling.

 • Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en de webwinkelier wordt geïnformeerd dat de bestelling is betaald.

 

iDeal is een onafhankelijke betalingspartner die op een veilige wijze de transactie tussen u en BladmuziekWinkel.nl plaats laat vinden. Wanneer u uw bestelling afrondt zal u betalen via de officiële iDeal scherm. Dit betekent dus een veilige verbinding en een veilige transactie. Het verschuldigde bedrag zal van uw rekening naar BladmuziekWinkel.nl overgemaakt worden.

 

 

Uitleg Credit Card

naar boven

 

De volgende creditcards worden bij BladmuziekWinkel.nl geaccepteerd:

 

 • VISA

 • Mastercard

 

Betalen met creditcard is bij BladmuziekWinkel.nl volledig veilig en betrouwbaar:

 

 • Een veilige SSL-verbinding die uw versleutelde creditcard gegevens verwerkt

 • Uw bestelling wordt meteen verwerkt

 • Credit Card betalingen zijn bij BladmuziekWinkel.nl gratis

 

Wanneer u een creditcard bezit is het mogelijk om op BladmuziekWinkel.nl uw bestelling te betalen met uw creditcard. De betaling wordt direct overgemaakt naar BladmuziekWinkel.nl. Op uw account van BladmuziekWinkel.nl en uw persoonlijke creditcard afschrift ziet u een bevestiging van uw reeds betaalde bestelling. Uw gegevens worden direct geverifieerd bij de creditcardmaatschappij, die uw betaling na enkele seconden goedkeurt.

 

Afgekeurde betaling

 

Het kan voorkomen dat uw creditcardbetaling wordt afgekeurd, bijvoorbeeld omdat uw limiet is bereikt. In dat geval krijgt u meteen de mogelijkheid om een andere betaalmethode te kiezen, of het opnieuw te proberen.

 

Retourbetaling van Credit Card ontvangsten

 

Indien er een retourbetaling plaatsvindt aan een creditcard, kan het voorkomen dat u het niet opgemerkt. Dit kan voorkomen als u het bijgeschreven bedrag niet op de bankrekening staat bijgeschreven, maar op uw creditcardrekening. U kunt het volgende controleren:

 

 1. De creditcard is gekoppeld aan de bank, het aankoopbedrag wordt dan op uw bank rekening gestort.

 2. De creditcard is niet gekoppeld aan de bank, het aankoopbedrag staat dan op uw creditcard rekening.

 

Dit kunnen wij helaas niet voor u controleren. Alle betalingen van BladmuziekWinkel.nl worden uitgevoerd door onze betalingspartner DocData Payments, voor al uw vragen over betalingen kunt u contact opnemen met de DocData Paymentshelpdesk tel. 0900 - 1233325

 

 

Uitleg Eenmalige Machtiging

naar boven

 

Eenmalige automatische incasso van uw bank- of girorekeningnummer. U machtigt Etailers BV (BladmuziekWinkel.nl) voor een eenmalige automatische incasso. Deze wordt binnen 48 uur na uw bestelling verwerkt. Indien uw banksaldo niet toereikend is of als uw gegevens verkeerd zijn ingevoerd wordt uw bestelling automatisch geannuleerd. Als de incasso goed verlopen is wordt uw bestelling verder verwerkt.

 

 • Uw bestelling wordt niet meteen verwerkt doordat de betaling langer duurt dan normale directe betalingen. BladmuziekWinkel.nl verzendt uw bestelling zodra het aankoopbedrag is geïncasseerd en ontvangen.

 • Voor bestelingen tot 100 euro

 • Gemakkelijk en veilig betalen

 

Bij een eenmalige machtiging geeft u Etailers B.V. toestemming om het verschuldigde bedrag van uw bankrekening eenmalig te machtigen.

 

Retourbetaling van Eenmalige machtiging

 

Het terugstorten van uw aankoopbedrag duurt bij een eenmalige machtiging langer dan bij de andere betalingsmogelijkheden. Bij een eenmalige machtiging wordt uw aankoopbedrag namelijk 30 dagen vast gehouden door de bank. Om deze reden worden eenmalige machtigingen altijd retourbetaald op 30 dagen na datum van incasso.

 

 

Uitleg Overboeking

naar boven

 

Overboeking(vooruitbetaling) per bank/giro betekent dat u, na het invoeren van uw bestelling, eerst het orderbedrag zelf overmaakt.. Dit kan bijvoorbeeld met internetbankieren of dmv een overschrijvingsformulier. Een overboeking is veilig en brengt geen extra kosten met zich mee, maar duurt over het algemeen één tot drie werkdagen langer.

 

Hoe werkt een overboeking (per bank/giro)? Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u direct een orderbevestiging per e-mail , waarin ook uw ordernummer en het rekeningnummer vermeld worden. Aan de hand van deze bevestigings e-mail kunt u uw betaling doen.

 

 

Uitleg PayPal

naar boven

 

Met een PayPal account kunt u direct betalen voor al uw aankopen zonder dat u persoonlijke informatie over het net hoeft te sturen. PayPal is dus een hele makkelijke en veilige betaalmethode. Om te kunnen betalen met PayPal, moet u zich eenmalig registreren. Dit kunt u het beste doen vóórdat u een aankoop doet. Na de eenmalige registratie kunt u ten allen tijde gebruik maken van de PayPal rekening. Op de PayPal website kunt u heel eenvoudig het tegoed online aanvullen. Het geld is direct beschikbaar voor betalingen of aankopen.

 

 

 

 

PayPal is de veilige, simpele en snelle manier om online te betalen, waar ook ter wereld! Verzend en ontvang online betalingen met PayPal. Het enige dat u hiervoor nodig heeft, is het eigen e-mailadres en creditcard!

 

Waarom PayPal?
Met ruim 150 miljoen gebruikers wereldwijd is PayPal wereldleider op de markt van online betalingen. PayPal wordt gebruikt door kopers en verkopers op eBay, bij online winkels en andere ondernemingen.

 

Betalen met PayPal
Om gebruik te maken van PayPal dient u zich eenmalig in te schrijven met uw e-mailadres en een creditcard. PayPal bewaart deze informatie veilig en vertrouwelijk. Vervolgens kunt u online betalen voor objecten die u op eBay.com, eBay.nl, eBay.be of op een andere site heeft gekocht.

 

Voordelen

 • Gemakkelijk & snel.

 • PayPal transacties vinden plaats op een veilige SSL-verbinding.

 • Vertrouwd met uw eigen account

 • Ook betalingsmogelijkheid vanuit het buitenland.

 

Voor meer informatie kunt u de PayPal website bekijken.

 

 

DocData Payments

naar boven

 

Bij BladmuziekWinkel.nl betaalt u altijd via onze betalingspartner DocData Payments

 

Veilig betalen met DocData Payments

 

 • Zelf online betalingen regelen.

 • Duidelijke vertrouwde betalingsschermen vanuit uw eigen bank.

 • DocData is een onafhankelijke derde partij tussen u en Etailers BV.

 • Veilige betalingsverbinding.

 

DocData Payments waarborgt uw veiligheid met een veilige SSL-verbinding. DocData Payments is inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevende payment service provider (PSP) in Europa.

 

SSL-Verbinding

 

Uw transacties vinden plaats op een veilige SSL verbinding. Deze verbinding (bekend door het gele slotje rechts onder in uw beeldscherm) garandeert een veilige transactie met u en uw bank. Dit is een sterke vorm van encryptie (versleuteling), die voorkomt dat kwaadwillende uw gegevens kunnen gebruiken. Uw bank zal tijdens de transactie het transactiescherm in het beeldscherm plaatsen. Zo bent u vertrouwd en veilig online aan het winkelen. Doordat de bank via BladmuziekWinkel.nl verbinding maakt via een SSL verbinding zal alleen het pictogram (het gele slot) komen te vervallen. Dezelfde SSL veiligheid is daarintegen wel aanwezig. BladmuziekWinkel.nl garandeert een veilige en betrouwbare transactie met u en uw bank. Ook vanuit het buitenland vinden uw betalingen plaats op een veilige SSL verbinding.

 

Al uw gegevens, inclusief uw creditcardnummer, worden beveiligd met SSL. Uw creditcardnummer wordt bovendien maar eenmalig gebruikt voor betaling van uw order en niet verder opgeslagen. BladmuziekWinkel.nl zou uw gegevens daarom nooit nog een tweede maal kunnen gebruiken.

 

Voor al uw vragen over DocData betalingen kunt u contact opnemen met de DocData Payments helpdesk tel. 0343-530030