Bezorgen

» Verzendkosten
» Levertijd
» Indien u niet thuis bent
» Ander bezorgadres opgeven

 

 

Verzendkosten

naar boven

 

 

Binnen Nederland
Onze verzendkosten voor bestellingen in de brievenbus passen (bijna alle bladmuziek) zijn voor afleveradressen binnen Nederland € 2,95 per bestelling. Dit is een vast bedrag ongeacht het aantal artikelen of het aantal zendingen per bestelling. Voor bestellingen die door hun afmetingen als pakket verzonden worden (o.a. lessenaars) wordt een bijdrage in de verzendkosten van € 4.95 gerekend.

Voor verzending onder rembours brengt bladmuziekwinkel.nl 15,85 bezorgkosten in rekening ter dekking van de kosten die TNT rekent voor deze wijze van verzenden en betalen.

 

Opgesplitste zending
Wanneer u een bestelling plaatst met voorradige en niet-voorradige producten zal uw bestelling in meerdere keren naar u toe verzonden worden. Hierbij betaalt u maar één keer verzendkosten.

 

 

Levertijd

naar boven

 

5 werkdagen
BladmuziekWinkel.nl streeft er naar uw bestelling binnen 5 werkdagen te leveren. Indien een artikel niet op voorraad is wordt u hiervan zo snel mogelijk op de hoogte gesteld.

 

Levertijd bij vooruitbetaling of eenmalige machtiging (indirecte betaling)
Gelieve rekening te houden met 1 a 2 werkdagen overboek- of incassotijd indien u uw aankoopbedrag betaalt met een vooruitbetaling of eenmalige machtiging.

 

 

Indien u niet thuis bent

naar boven

 

Veel van de artikelen van BladmuziekWinkel.nl passen door de brievenbus en zullen als brievenbuspost aan TNT worden aangeboden. Grotere zendingen zullen als pakket worden verwerkt.

 

Wanneer een pakket niet bij u of de geadresseerde afgeleverd kan worden, wordt het bij de buren aangeboden. Als het pakket ook bij de buren niet afgeleverd kan worden, wordt het de volgende dag nog een keer aangeboden. De kans is dus aanwezig dat het kado dan een dag later wordt ontvangen door de geadresseerde.

 

Als de geadresseerde en de buren ook bij de tweede aanbieding niet thuis zijn, dan wordt er door de medewerker van TNT Post een bericht in uw brievenbus achtergelaten. Daarop staat bij welk postkantoor of TNT Post Servicepunt u of de geadresseerde het kado kan ophalen. Hiervoor heeft u drie weken de tijd.

 

 

Ander bezorgadres opgeven

naar boven

 

BladmuziekWinkel.nl maakt het mogelijk om op elk gewenst adres uw bestelde product af te leveren. U vult namelijk tijdens de bestelling uw eigen adres en een gewenst afleveradres in. Via uw account op BladmuziekWinkel.nl kunt u gemakkelijk uw gegevens wijzigen.