Privacy & Veiligheid

» Onze Privacyverklaring
» Bescherming Persoonsgegevens
» Beveiligde Verbinding Docdata Payments
» Algemene Voorwaarden

 

 

Onze Privacyverklaring

naar boven

 

Indien u een bestelling plaatst bij BladmuziekWinkel.nl worden uw gegevens opgenomen in het klantenbestand van BladmuziekWinkel.nl.

BladmuziekWinkel.nl zal uw gegevens in geen geval verkopen en uitsluitend ter beschikking stellen van derden voor zover dit noodzakelijk is voor de uitvoering van een bestelling of naleving van een overeenkomst.

BladmuziekWinkel.nl respecteert de privacy van de gebruikers van de website en draagt zorg voor een vertrouwelijke behandeling van uw persoonlijke gegevens.De verwerking van de gegevens van de afnemer geschiedt in overeenstemming met de Wet Persoonsregistratie en alle toepasselijke wet- en regelgeving.

BladmuziekWinkel.nl maakt gebruik van een mailinglijst. Elke mailing bevat instructies om uzelf van deze lijst te verwijderen.

De afnemer heeft onverwijld recht op inzage in de gegevens die door BladmuziekWinkel.nl over de persoon van de afnemer zijn opgenomen. De afnemer is te allen tijde gerechtigd wijziging of verwijdering van de gegevens te verlangen.

a)BladmuziekWinkel.nl zal, behoudens indien zij door een toerekenbare tekortkoming aan de zijde van afnemer een derde dient in te schakelen, de door afnemer verschafte gegevens aan geen enkele derde partij doorgeven. Deze informatie is vertrouwelijk en wordt alleen binnen de interne afdelingen van BladmuziekWinkel.nl gebruikt.

b) BladmuziekWinkel.nl verzamelt alleen die gegevens die strikt noodzakelijk zijn om de bestelling uit te voeren of om de afnemer op de hoogte te houden van speciale aanbiedingen en nieuwe producten. Indien afnemer niet op de hoogte wenst te worden gehouden van speciale aanbiedingen, dan kan afnemer dit bij het plaatsen van de bestelling aangeven op het bestelformulier. De verwerking van deze gegevens zal geschieden overeenkomstig de toepasselijke wet- en regelgeving.

c) Afnemer heeft recht op inzage van de persoonsgegevens en verbetering van deze gegevens.

 

Bescherming Persoonsgegevens

naar boven

 

Al uw gegevens worden vertrouwelijk en beveiligd opgeslagen op onze beveiligde server. BladmuziekWinkel.nl houdt zich aan de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP).

Het College Bescherming Persoonsgegevens (CBP) ziet er persoonlijk op toe dat persoonsgegevens zorgvuldig worden gebruikt en uw privacy ook in de toekomst gewaarborgd blijft.

 

Recht op inzage

Als betrokkene heeft u het recht om inzage te verzoeken in uw gegevens en het gebruik daarvan door BladmuziekWinkel.nl. Als betrokkene kunt u bij de organisatie vragen of uw persoonsgegevens worden gebruikt. Als dat het geval blijkt te zijn, geeft de organisatie u informatie binnen vier weken een overzicht.

 

Recht op correctie

Op basis van de inzage in uw gegevens kan u de organisatie verzoeken de gegevens te verbeteren, aan te vullen, te verwijderen of af te schermen. Dat kan als de gegevens die gebruikt worden door de organisatie feitelijk onjuist, onvolledig of niet ter zake dienend zijn voor het doel of de doeleinden van de verwerking.

 

Beveiligde Verbinding Docdata Payments

naar boven

 

Alle betalingen worden vanuit uw bank veilig begeleid door DocData.

BladmuziekWinkel.nl houdt zich aan de Wet Bescherming Persoonsgegevens.

Via BladmuziekWinkel.nl betaalt u altijd via onze betalingspartner DocData.

 

Veilig betalen met DocData:

  • Zelf online betalingen regelen.

  • Duidelijke vertrouwde betalingsschermen vanuit uw eigen bank.

  • DocData is een onafhankelijke derde partij tussen u en Etailers BV.

  • Veilige betalingsverbinding.

 

DocData waarborgt uw veiligheid met een veilige SSL-verbinding. DocData is inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevende payment service provider (PSP) in Europa.

 

SSL-verbinding

Uw transacties vinden plaats op een veilige SSL verbinding. Deze verbinding (bekend door het gele slotje rechts onder in uw beeldscherm) garandeert een veilige transactie met u en uw bank. Dit is een sterke vorm van encryptie (versleuteling), die voorkomt dat kwaadwillende uw gegevens kunnen gebruiken. Uw bank zal tijdens de transactie het transactiescherm in het beeldscherm plaatsen. Zo bent u vertrouwd en veilig online aan het winkelen. Doordat de bank via BladmuziekWinkel.nl verbinding maakt via een SSL verbinding zal alleen het pictogram (het gele slot) komen te vervallen. Dezelfde SSL veiligheid is daarintegen wel aanwezig. BladmuziekWinkel.nl garandeert een veilige en betrouwbare transactie met u en uw bank. Ook vanuit het buitenland vinden uw betalingen plaats op een veilige SSL verbinding.

 

Al uw gegevens, inclusief uw creditcardnummer, worden beveiligd met SSL. Uw creditcardnummer wordt bovendien maar eenmalig gebruikt voor betaling van uw order en niet veder opgeslagen. BladmuziekWinkel.nl zou uw gegevens daarom nooit nog een tweede maal kunnen gebruiken

 

Voor al uw vragen over DocData betalingen kunt u contact opnemen met de DocData helpdesk tel. 0900 - 1233325

 

 

Algemene Voorwaarden

naar boven

 

Wanneer u een bestelling plaatst bij BladmuziekWinkel.nl stemt u in met onze Algemene Voorwaarden. De algemene voorwaarden zijn hieronder te vinden.

 

Algemene Voorwaarden