Retourneren

» Retour Aanvraag
» 14 Dagen Tevredenheidsgarantie
» Algemene Voorwaarden

 

 

Retour Aanvraag

naar boven

 

Wilt u een artikel retourneren? Dat is uiteraard mogelijk, u dient dan wel in het bezit te zijn van een retournummer. Om uw retourzending zo soepel mogelijk te laten verlopen dient u de volgende stappen te doorlopen:

 

  • Meld bij onze klantenservice dat u een artikel retour wilt sturen.

  • U ontvangt van onze klantenservice instructies voor de verzending van het artikel.

  • Na ontvangst van uw retourzending ontvangt u een bevestiging.

  • De retourgezonden artikel(en) worden gecontroleerd. Na controle wordt het artikel vervangen door een nieuw artikel of wordt het aankoopbedrag retourbetaald binnen 14 dagen. Het terugstorten van uw aankoopbedrag duurt bij een eenmalige machtiging langer dan bij de andere betalingsmogelijkheden. Bij een eenmalige machtiging wordt uw aankoopbedrag namelijk 30 dagen vast gehouden door de bank. Om deze reden worden eenmalige machtigingen altijd retourbetaald op 30 dagen na datum van incasso.

  • Indien u uw bestelling in zijn geheel terugstuurt worden de eventuele verzenkosten voor verzending heen door ons vergoed.

  • De verzendkosten voor het retourneren van een artikel zijn voor uw rekening en worden niet door ons vergoed.

  •  

 

14 Dagen Tevredenheidsgarantie

naar boven

 

Bent u toch niet tevreden over uw aankoop? Geen probleem. Bij BladmuziekWinkel.nl kunt u een onbeschadigd artikel binnen 14 dagen na ontvangst ruilen of retourneren.

 

Voordat u het product retour zendt moet u in bezit zijn van een retournummer. Nadat u van ons een retournummer heeft ontvangen kunt u het artikel binnen 14 dagen terugsturen. Daarnaast zijn er nog enkele uitzonderingen die niet geruild kunnen worden. Dit betreft:

 

  • CD's, DVD's en Software waarvan de verzegeling verbroken is en/of de verpakking geopend is. Dit geldt ook voor CD's en DVD's die deel uitmaken van een boek en in een verzegelde verpakking worden meegeleverd.

 

Heeft u nog verder vragen over de mogelijkheid tot retourzending van uw product? Onze klantenservice beantwoordt al uw vragen.

 

 

 

Algemene Voorwaarden

naar boven

 

Wanneer u een bestelling plaatst bij BladmuziekWinkel.nl stemt u in met onze Algemene Voorwaarden. De algemene voorwaarden zijn hieronder te vinden.

 

Algemene Voorwaarden